Økonomisk gulvvarmeløsning

NOVOPAN KLIMAGULV er en spånpladeløsning med mange økonomiske og miljøvenlige fordele. Hvis gulvarmen ligger i en betonløsning, tager det 8-12 timer at reagere på ændringer i temperaturen. Når solen står ind ad vinduet, vil du have en stor klump beton, som først skal køle ned, mens en gulvvarmeløsning med NOVOPAN KLIMAGULV regulerer inden for 1-2 timer. Det betyder bedre komfort inde i huset.

Gulvvarme kontra radiator

Hvis du erstatter radiatorerne med gulvvarme, kan du sænke rumtemperaturen med 1-2 grader, uden at det føles koldere i rummet. Mindre energibrug = mindre varmeregning.

Med NOVOPAN KLIMAGULV får du en jævn varmefordeling i hele rummet, så du roligt kan skrue lidt ned for varmen. Hvis du samtidig benytter dig af natsænkning, kan du forvente en energibesparelse på 5-6%.

Den koncentrerede strålevarme fra radiatorer får støvet til at hvirvle rundt i lokalet. NOVOPAN KLIMAGULV afgiver varmen jævnt fra hele gulvet, og dermed får du mindre cirkulation af rumluften.

Når du fjerner radiatorerne, i rummet får du flere fordele. Du får flere muligheder og større frihed i møbleringen, og så er det slut med rengøring og vedligeholdelse af radiatorer.

Miljørigtig varmeløsning

Med NOVOPAN KLIMAGULV får du en miljørigtig gulvvarmeløsning. Både fordi du sparer på energien, og fordi NOVOPAN KLIMAGULV er fremstillet af helt op til 70% genbrugsmaterialer.

Find nærmeste håndværker

Kom godt i gang med en dygtig håndværker. Find din nærmeste NOVOPAN KLIMAGULV-certificerede tømrermester her.

Find nærmeste byggecenter

Besøg et byggecenter, se nærmere på produktet og få en snak med en fagmand om gulvvarme med NOVOPAN KLIMAGULV.

Se videoen om NOVOPAN KLIMAGULV
Klik her »